Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Nadzienie z bryndzy

25 dag bryndzy
2 jaja
1 ??y??eczka s??odkiej papryki w proszku (kto lubi ostrej)
2 ??y??ki posiekanego koperku
25 dag pomidor??w
s??l do smaku
BryndzÄ? wymieszaÄ? z paprykÄ?, koprem, surowymi jajami i solÄ?. Pomidory sparzyÄ?; obraÄ? ze sk??rki, pokroiÄ? w plastry. Plastrami pomidor??w przykryÄ? nadziane, postawione w szybkowarze kabaczki, resztÄ? plastr??w zsunÄ?Ä? na dno szybkowaru, dodaÄ? zachowany miÄ???sz. ZamknÄ?Ä? szybkowar, dusiÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design