Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Nadzienie z gotowanego ry??u i pieczarek

2,5 szklanki gotowanego ry??u
20 dag pieczarek
1 cebula
2 jaja
2 ??y??ki tartej bu??ki
5 dag ??????tego sera tartego
1 ??y??ka siekanej natki pietruszki
pieprz i s??l do smaku
Oczyszczone pieczarki i cebulÄ? posiekaÄ?. Ry?? wymieszaÄ? z pieczarkami, cebulÄ?, tartÄ? bu??kÄ?, rozmÄ?conymi jajami, solÄ? i pieprzem. Nape??nione nadzieniem kabaczki ustawiÄ? w szybkowarze, na dno w??o??yÄ? posiekany miÄ???sz wydrÄ???ony z kabaczk??w.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design