Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
ZAPIEKANKA Z RY??U I GRZYB??W

30 dag ry??u
70 dag grzyb??w
cebula
3 ??y??ki t??uszczu
1/3 szklanki ??mietany
naÄ? pietruszki
tarta bu??ka
s??l
pieprz
Ry?? ugotowaÄ? na sypko z dodatkiem t??uszczu. Grzyby oczy??ciÄ?, op??ukaÄ?, poszatkowaÄ? i udusiÄ? na t??uszczu razem z cebulÄ?, dodaÄ? ??mietanÄ?. Ostudzony ry?? przyprawiÄ? i zapiec z grzybami - warstwami lub wymieszany - w naczyniu wysmarowanym t??uszczem i wysypanym tartÄ? bu??kÄ?. PodawaÄ? z sur??wkami lub sosem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design