Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
RACUSZKI RY??OWE

35 dag ry??u
2,5 szklanki mleka
3 jaja
2 ??y??eczki mas??a
4 ??y??ki t??uszczu
??y??ka cukru
1,5 ??y??ki mÄ?ki ziemniaczanej
p???? szklanki soku owocowego
Ry?? sparzyÄ? wrzÄ?tkiem na sicie, zalaÄ? mlekiem i ugotowaÄ? na sypko. Gdy ostygnie - dodaÄ? jaja, mas??o, cukier i mÄ?kÄ? ziemniaczanÄ?. Z bia??ek ubiÄ? pianÄ?, wymieszaÄ?, k??a??Ä? masÄ? ??y??kÄ? na gorÄ?cy t??uszcz i sma??yÄ? rumieniÄ?c. PodawaÄ? polane sokiem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design