Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
CIASTECZKA CHI??SKIE

25 dag mÄ?ki ry??owej,
10 dag cukru pudru
15 dag mas??a,
1 olejek migda??owy,
1 ??y??ka migda????w lub orzech??w,
WyrobiÄ? ciasto z mÄ?ki ry??owej, cukru pudru i mas??a. DodaÄ? olejek. UsiekaÄ? migda??y lub orzechy. Ciasto formowaÄ? w drobne kulki, w??o??yÄ? do ka??dej kawa??ek migda??a i upiec na z??oty kolor.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design