Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
ANDRUTY

1 kg mÄ?ki,
20 dag cukru,
2 jaja,
1 I mleka,
1 ??y??ka stopionego mas??a.
WymieszaÄ? sk??adniki, nastÄ?pnie nalewaÄ? ciasto do specjalnej formy do pieczenia andrut??w, formÄ? za ka??dym razem smarowaÄ? mas??em. Piec w otwartym piekarniku. Upieczone andruty zwijaÄ? na okrÄ?g??ym drewnianym wa??ku.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design