Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Marsz grenadier??w

Kuchnia wÄ?gierska
400 g makaronu (gwiazdeczki lub muszelki)
100 g t??uszczu
s??l
500 g ziemniak??w mielona papryka
1 cebula
Obrane ziemniaki pokroiÄ? w kostkÄ?, ugotowaÄ? w osolonej wodzie, odsÄ?czyÄ?. Makaron r??wnie?? ugotowaÄ? w osolonej wodzie i odsÄ?czyÄ? na sicie. PosiekanÄ? cebulÄ? zrumieniÄ? na t??uszczu, dodaÄ? paprykÄ?, ziemniaki i makaron. Dobrze wymieszaÄ? i na ma??ym p??omieniu sma??yÄ? ok.10 min, posoliÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design