Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Chleb orzechowy

Kuchnia wÄ?gierska
6 jaj
100 g orzech??w
750 g cukru pudru
mas??o
250 g mÄ?ki
PianÄ? ubitÄ? z bia??ek ucieraÄ? 30 min z ??????tkami i cukrem na jednolitÄ? masÄ?. MieszajÄ?c dalej, dodaÄ? mÄ?kÄ? i orzechy (nie posiekane!). Ciasto wlaÄ? do pod??u??nej formy wysmarowanej mas??em i posypanej mÄ?kÄ? i piec na z??oty kolor w ??rednio nagrzanym piekarniku.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design