Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Chleb wojskowy (komi??niak)

Kuchnia wÄ?gierska
150 g migda????w
szczypta cynamonu
150 g mÄ?ki
szczypta ut??uczonych go??dzik??w
250 g cukru
3 jaja
otarta sk??rka z 1 /2 cytryny
mas??o
2 ??eberka utartej czekolady
mÄ?ka
Posiekane migda??y dok??adnie wymieszaÄ? z wszystkimi pozosta??ymi dodatkami. W??o??yÄ? do wysmarowanej mas??em formy i piec w ??rednio nagrzanym piekarniku. "Chleb" jeszcze ciep??y wy??o??yÄ? na deskÄ? posypanÄ? cukrem i pokrajaÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design