Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
TORT CZEKOLADOWO-MIGDA?OWY I

40 dag cukru,
20 dag mas??a,
1 szklanka wody,
1 laska wanilii,
20 dag migda????w,
4 tabliczki czekolady,
op??atki lub wafle.
ZagotowaÄ? cukier z wadÄ? i ut??uczonÄ? waniliÄ?. DodaÄ? posiekane migda??y i utartÄ? czekoladÄ? i mieszaÄ? do ostygniÄ?cia. UtrzeÄ? mas??o na pianÄ? i wymieszaÄ? z masÄ?. WlaÄ? do tortownicy wy??o??onej op??atkami lub waflami i przestudziÄ?. NastÄ?pnie oblaÄ? boki i wierzch polewÄ? o dowolnym smaku i obsypaÄ? posiekanymi migda??ami.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design