Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
TORCIK "FIGUS"

20 dag mas??a,
1 1/2 szklanki cukru,
1/2 szklanki mleka,
3 szklanki zrumienionych p??atk??w owsianych,
3 ??y??ki kakao,
wafle.
Cukier podzieliÄ? na dwie czÄ???ci. Z jednej czÄ???ci ugotowaÄ? karmel i mieszajÄ?c wrzuciÄ? p??atki. DrugÄ? czÄ???Ä? rozpu??ciÄ? z mas??em. Po??Ä?czyÄ? nastÄ?pnie obie masy, dodaÄ? kakao, wymieszaÄ?, wlaÄ? gorÄ?ce mleko, wyrobiÄ? na jednolitÄ? masÄ?, ostudziÄ? i przek??adaÄ? niÄ? wafle.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design