Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Masa ??ledziowa

1 ??led?? pocztowy (20 dkg)
15 dkg t??uszczu z szynki gotowanej
pieprz
1/2 cebuli lub 2 ??y??ki szczypiorku
Sprawionego i oczyszczonego ??ledzia posiekaÄ? drobniutko na g??adkÄ? masÄ?. CebulÄ? lub szczypiorek drobniutko pokrajaÄ?. T??uszcz z szynki zemleÄ?. RozetrzeÄ? wszystkie sk??adniki, dodaÄ? pieprz, ostudziÄ?. PodawaÄ? do smarowania chleba, do ziemniak??w pieczonych, miÄ?sa po angielsku lub u??yÄ? do kanapek.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design