Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Masa od??ywcza z wÄ?troby

20 dkg wÄ?troby cielÄ?cej, wieprzowej, baraniej lub drobiu
(musztarda do smaku)
1 ??????tko surowe
3 ??y??ki szczypiorku
s??l
pieprz
1/2 ??ledzia
WÄ?trobÄ? obraÄ? z b??on i ??y??, drobniutko posiekaÄ? nierdzewnym no??em, przetrzeÄ? przez sito. ?šledzia sprawiÄ?, posiekaÄ?. Szczypiorek lub cebulÄ? drobno posiekaÄ?. RozetrzeÄ? wÄ?trobÄ? ze ??ledziem i cebulÄ?, dodaÄ? ??????tko, s??l, pieprz do smaku. Kromki chleba posmarowaÄ? mas??em i na??o??yÄ? masÄ?. Po wierzchu grubo posypaÄ? szczypiorkiem (dla zamaskowania zabarwienia).
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design