Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Og??rki nadziewane masÄ? z szynki lub cielÄ?ciny

3 m??ode, d??ugie og??rki ??wie??e
20 dkg okrawk??w z szynki lub 20 dkg cielÄ?ciny (gotowanej lub pieczonej)
3-4 ??y??ki sosu beszamelowego
4??y??ki sosu majonezowego
pieprz
s??l
listki sa??aty
pomidor do przybrania
Og??rki przygotowaÄ? jak podano wy??ej. MiÄ?so zemleÄ?, wymieszaÄ? z gÄ?stym sosem beszamelowym, gÄ?stÄ? masÄ? na??o??yÄ? og??rki. Dalej przyrzÄ?dziÄ? tak jak og??rki nadziewane sa??atkami.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design