Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pomidory nadziewane sa??atkÄ? majonezowÄ?

10 szt. pomidor??w jednakowej wielko??ci
po??owa proporcji sa??atki miÄ?snej, rybnej lub ??ledziowej
SporzÄ?dziÄ? sa??atkÄ?. Pomidory op??ukaÄ?; nadciÄ?Ä? na p??ask w 1/3 wysoko??ci, wydrÄ???yÄ?. WydrÄ???one pomidory nak??adaÄ? sa??atkÄ? kopiasto tu?? przed podaniem; przykryÄ? ??ciÄ?tym wierzchem, tak aby by??a widoczna sa??atka; posypaÄ? koperkiem. Pomidory u??o??yÄ? na p????misku dwoma rzÄ?dami, wyszprycowaÄ? majonezem. Pomidory mo??na te?? nape??niaÄ? szatkowanymi og??rkami kiszonymi, mizeriÄ? ze ??mietanÄ?, twaro??kiem ze szczypiorkiem i rzodkiewkÄ? i wtedy oblaÄ? ??mietanÄ? i posypaÄ? koperkiem lub szczypiorkiem. (Pozosta??e po wydrÄ???eniu resztki pomidor??w zu??yÄ? na zupÄ? lub sos).
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design