Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Grzanki ze szpinakiem i selerem

8-10 kromek bu??ki
??y??ka margaryny
1 kg wo??owych ko??ci szpikowych,
20 dag selera
5 dag sera tyl??yckiego
s??l
Ko??ci wyp??ukaÄ?, w??o??yÄ? do wrzÄ?cej wody i gotowaÄ?, a?? szpik bÄ?dzie miÄ?kki. Seler oczy??ciÄ?, op??ukaÄ? i ugotowaÄ?, wk??adajÄ?c go do wrzÄ?tku pod koniec gotowania ko??ci. Z bu??ki przygotowaÄ? grzanki w spos??b podany w przepisie Grzanki z pieczarkami. Selery pokrajaÄ? w paseczki, u??o??yÄ? na grzankach, posypaÄ? utartym serem i zapiec w gorÄ?cym piekarniku. Szpik wyjÄ?Ä? z ko??ci, przybraÄ? nim zapieczone grzanki, posoliÄ?, ponownie wstawiÄ? na chwilÄ? do piekarnika, aby szpik zagrza?? siÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design