Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Przygotowanie bu??ki pod r????ne odmiany kanapek

Bu??ka paryska (40 dag)
2,5 ??y??ki mas??a
kilka listk??w zielonej sa??aty
2 strÄ?ki czerwonej papryki
Ostrym no??em obciÄ?Ä? obydwa ko??ce bu??ki, okrajaÄ? jÄ? r??wno ze sk??rki i przeciÄ?Ä? wzd??u?? na 3 d??ugie plastry jednakowej grubo??ci, kt??re posmarowaÄ? mas??em. Na tak przygotowanych plastrach bu??ki uk??adaÄ? wzd??u?? rzÄ?dami podane ni??ej sk??adniki, odmienne dla ka??dego plastra.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design