Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Kanapki z twarogiem i rzodkiewkami

15 dag twarogu
2 ??y??ki ??mietany
pÄ?czek rzodkiewek
3-4 ??y??eczki posiekanego szczypiorku
s??l
Rzodkiewki umyÄ?, odciÄ?Ä? ogonki, op??ukaÄ? i pokrajaÄ? w cienkie plasterki (wiÄ?ksze plasterki przeciÄ?Ä? na po??owÄ?). M??ode zielone listki rzodkiewki po op??ukaniu posiekaÄ?. Twar??g, Ä? przygotowanych plasterk??w rzodkiewki, posiekane listki i 2 ??y??eczki szczypiorku wymieszaÄ? ze ??mietanÄ? na gÄ?stÄ? masÄ?, posoliÄ? do smaku i u??o??yÄ? r??wnÄ? warstwÄ? na o??miu kromkach bu??ki. Na wierzchu masy u??o??yÄ? resztÄ? plasterk??w rzodkiewki i posypaÄ? pozosta??ym szczypiorkiem. PrzygotowaÄ? bezpo??rednio przed podaniem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design