Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
KANAPKI Z ?OSOSIEM

10 dag ??ososia wÄ?dzonego w plastrach (puszka konserwy czerniaka ?? la ??oso??)
Plastry ??ososia wÄ?dzonego lub czerniaka (osaczone z oleju) roz??o??yÄ? na drewnianej deseczce, wyg??adziÄ? no??em i wyr??wnaÄ? grubo??Ä?, a nastÄ?pnie powycinaÄ? z nich kawa??ki o wielko??ci odpowiadajÄ?cej powierzchni kromki. WyciÄ?te kawa??ki u??o??yÄ? na dziesiÄ?ciu kromkach bu??ki, wyg??adziÄ? i wyr??wnaÄ? no??em, aby pokry??y ca??Ä? posmarowanÄ? mas??em powierzchniÄ? kromki. BrakujÄ?c?? czÄ?stki w plastrze ??ososia mo??na uzupe??niÄ? skrawkami. WystajÄ?ce czÄ???ci plastr??w obciÄ?Ä? r??wno wzd??u?? krawÄ?dzi kromek.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design