Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Kanapki z pastÄ? sardynkowÄ? i korniszonami

P???? puszki sardynek
10 dag bryndzy
4-5 ??y??eczek posiekanych korniszon??w (grzyb??w marynowanych)
OliwÄ? i po????wki sardynek, pozosta??e od przyrzÄ?dzania poprzednio opisanej odmiany kanapek dok??adnie rozetrzeÄ? z bryndzÄ? na jednolitÄ?, g??adkÄ? pastÄ?. Z przygotowanej pasty u??o??yÄ? g??rki wzd??u?? dwu przeciwleg??ych krawÄ?dzi kromki, uformowaÄ? je, wyg??adziÄ? no??em. Po??rodku miÄ?dzy g??rkami pasty u??o??yÄ? przez ca??Ä? szeroko??Ä? kromki warstwÄ? posiekanych korniszon??w lub marynowanych grzyb??w.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design