Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pasta z ryby wÄ?dzonej z bryndzÄ?

15 dag dorsza wÄ?dzonego
15 dag bryndzy
??y??ka oleju ro??linnego
??y??ka musztardy
sproszkowana papryka
s??l
Z ryby zdjÄ?Ä? sk??rkÄ?, odfiletowaÄ?, obraÄ? z o??ci i wraz z bryndzÄ? zemleÄ? w maszynce. MasÄ? utrzeÄ? z olejem i musztardÄ?, kt??rÄ? dodawaÄ? stopniowo, aby pasta nie by??a zbyt kwa??na. DodaÄ? paprykÄ? i w razie potrzeby posoliÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design