Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Kanapki mozaikowe
Do przygotowania kanapek mozaikowych mo??na wykorzystaÄ? resztki potraw miÄ?snych, wÄ?dlin oraz skrawki miÄ?sa, og??rk??w i jaj, pozosta??ych podczas przyrzÄ?dzania innych kanapek. Kanapki mozaikowe sÄ? to plastry bulki grubo??ci ok. 0,5 cm, ze ??rodka kt??rych usuniÄ?to miÄ???sz i zastÄ?piono go masÄ? przyrzÄ?dzonÄ? z r????nych sk??adnik??w. Przygotowuje siÄ? je z d??ugich bu??ek pszennych; z jednej bu??ki mo??na zrobiÄ? ok. 36 kanapek, tj. ilo??Ä? wystarczajÄ?cÄ? na 6 os??b, je??eli kanapki te majÄ? stanowiÄ? jedynÄ? przekÄ?skÄ?. Przy podawaniu w zestawieniu z innymi przekÄ?skami kanapki przygotowane z jednej bu??ki wystarczÄ? na 10-12 os??b.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design