Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pudding ??mietanowy

Kuchnia wÄ?gierska
1/2 I kwa??nej ??mietany
50 g mas??a
250 g mÄ?ki
utarty ser
szczypta soli
tarta bu??ka
4 jaja
Kwa??nÄ? ??mietanÄ? wymieszaÄ? dobrze z mÄ?kÄ?, ??????tkami i solÄ?, potem dodaÄ? pianÄ? ubitÄ? z bia??ek. ??aroodpornÄ? miskÄ? wysmarowaÄ? mas??em, posypaÄ? tartÄ? bu??kÄ?, nape??niÄ? przygotowanÄ? masÄ? i 1 godz. gotowaÄ? na parze. Przed podaniem na st???? zawarto??Ä? miski polaÄ? gorÄ?cym mas??em i posypaÄ? utartym serem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design