Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pomidory nadziewane, pikantne

Kuchnia wÄ?gierska
8 pomidor??w mo??liwie r??wnych
40 g twarogu
50 g mas??a
krÄ???ki cytryny
3 ??????tka
s??l
50 g utartego parmezanu
pieprz
Pomidory umyÄ?, osuszyÄ?, odkroiÄ? z nich czubek i wydrÄ???yÄ?, ale tak, aby miÄ???sz pozosta?? w ??rodku. Mas??o, ??????tka, parmezan i twar??g wymieszaÄ?, posoliÄ? i posypaÄ? pieprzem. MasÄ? tÄ? nadziewaÄ? pomidory, kt??re przed podaniem nale??y przybraÄ? plastrami cytryny.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design