Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Przystawka z resztek miÄ?sa

Kuchnia wÄ?gierska
200 g makaronu (nitki)
60 g mas??a
gotowane lub pieczone resztki miÄ?sa
s??l
3 ??????tka
pieprz
1 fili??anka kwa??nej ??mietany
tarty ser
Makaron ugotowaÄ? w osolonej wodzie, odcedziÄ?. Resztki miÄ?sa zemleÄ? w maszynce, wymieszaÄ? je z makaronem, ??????tkami i kwa??nÄ? ??mietanÄ?, posoliÄ? i posypaÄ? pieprzem. W ??aroodpornym naczyniu zapiec w piekarniku na z??oty kolor. Przed podaniem na st???? posypaÄ? utartym serem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design