Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Szparagi ?? la "Ludl??b"

Kuchnia wÄ?gierska
1 kg szparag??w
1 ??y??ka posiekanej zielonej pietruszki
s??l
4 ??y??ki oleju
1 ??y??eczka cukru
sok z cytryny
2 jaja ugotowane na twardo 1 ??y??eczka ostrej musztardy Szparagi oczy??ciÄ?, ugotowaÄ? w lekko osolonej i ocukrzonej wodzie, odcedziÄ? i u??o??yÄ? na p????misku. Jaja posiekaÄ?, dok??adnie wymieszaÄ? z olejem zielonÄ? pietruszkÄ?, musztardÄ? i ??y??kÄ? wody, przyprawiÄ? do smaku sokiem ?? cytryny, posoliÄ? i podaÄ? do szparag??w.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design