Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Sma??one plastry kapusty

Kuchnia wÄ?gierska
1 g????wka bia??ej kapusty
tarta bu??ka
s??l
t??uszcz
2 jaja
Po usuniÄ?ciu zewnÄ?trznych li??ci kapustÄ? dok??adnie umyÄ? i ugotowaÄ? w osolonej wodzie. OdsÄ?czyÄ? na sicie i pokroiÄ? na jednakowe grube plastry. Plastry te zanurzyÄ? w roztrzepanych, osolonych jajach, obtoczyÄ? w tartej bu??ce i usma??yÄ? na gorÄ?cym t??uszczu.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design