3 jaja,
15 dag grzyb??w marynowanych,
2 ??y??ki margaryny,
p???? bu??ki wroc??awskiej,
s??l,
pieprz,
p???? pÄ?czka naci pietruszki,
2 ??y??ki oliwy |
Jaja ugotowaÄ? na twardo, obraÄ? i posiekaÄ?, dodaÄ? oliwÄ?. WymieszaÄ? z pokrajanymi grzybami, dodaÄ? do smaku s??l i szczyptÄ? pieprzu. Bu??kÄ? pokrajaÄ? w du??e kromki, posmarowaÄ? margarynÄ? i k??a??Ä? grubÄ? warstwÄ? masÄ? z jaj i grzyb??w. NastÄ?pnie pokrajaÄ? w male??kie kwadraty, uk??adaÄ? je na tacce, przybierajÄ?c ka??dy paskiem marynowanego grzybka. UdekorowaÄ? naciÄ? pietruszki.
|