Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
PASTA TWAROGOWA ZE ?šLEDZIEM

20 dag chudego twarogowego sera
5 dag filet??w ??ledziowych marynowanych
2 ??y??ki drobno pokrajanego szczypiorku
kilka kropli soku cytrynowego
Filet ??ledziowy wyjÄ?Ä? z marynaty. ZdjÄ?Ä? z niego sk??rkÄ?, filet drobno posiekaÄ?, usuwajÄ?c ewentualnie pozostawione o??ci. Ser przetrzeÄ? przez sito. Posiekany filet rozetrzeÄ? na masÄ?, ucierajÄ?c po??Ä?czyÄ? z masÄ? serowÄ? i pokrajanym szczypiorkiem. PrzyprawiÄ? do smaku sokiem cytrynowym i ewentualnie odrobinÄ? soli.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design