Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
PASTA Z JAJEK

Jajka ugotowane na twardo
2 ??y??ki musztardy
1 zÄ?bek czosnku
2 ??y??ki wywaru z warzyw
3 ??y??ki drobno pokrajanego szczypiorku
s??l
Jajka obraÄ? ze skorupek i rozetrzeÄ? na masÄ? widelcem lub zemleÄ? w maszynce do miÄ?sa. DodaÄ? musztardÄ?, wywar z warzyw, przeci??niÄ?ty przez praskÄ? czosnek i szczypiorek. UtrzeÄ?. MasÄ? przyprawiÄ? odrobinÄ? soli.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design