Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
PASTA Z BIA?EK

20 dag (6-7 sztuk) bia??ek
1 ??y??ka koncentratu pomidorowego
3 ??y??ki drobno posiekanej naci pietruszki
1 ??y??ka ??mietanki 12%
s??l
1/2 ??y??ki octu
Bia??ka wlaÄ? do wrzÄ?cej wody z dodatkiem soli i octu: GotowaÄ? pod przykryciem przez 2 min., odcedziÄ?. Gdy przestygnÄ?, zemleÄ? w maszynce do miÄ?sa. MasÄ? z bia??ek rozetrzeÄ? z dodatkiem koncentratu pomidorowego i ??mietanki, wymieszaÄ? z posiekanÄ? pietruszkÄ?, przyprawiÄ? solÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design