Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
PASTA Z RYBY WÄ?DZONEJ

40 dag wÄ?dzonej flÄ?dry lub dorsza
1/2 ??y??ki oliwy lub oleju
3 ??y??ki posiekanej naci pietruszki
2 ??y??ki ch??odnej przegotowanej wody lub wywaru z warzyw
Z ryby zdjÄ?Ä? sk??rÄ? i starannie usunÄ?Ä? o??ci. Oczyszczone miÄ?so drobniutko posiekaÄ?. RozetrzeÄ? na masÄ? z dodatkiem wody, oleju i pietruszki.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design