Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Ryba nadziewana s??oninÄ?
OczyszczonÄ? z wnÄ?trzno??ci, ale nie oskrobanÄ? rybÄ? op??ukaÄ? w wodzie, natrzeÄ? solÄ?, a do wewnÄ?trz w??o??yÄ? posiekanÄ?, wÄ?dzonÄ? s??oninÄ?. ZawinÄ?Ä? w papier i z wierzchu posmarowaÄ? cienko glinÄ?. U??o??yÄ? na ??arzÄ?cych siÄ? wÄ?glach lub na polanach w ognisku. Piec ok. 15 min po czym zdjÄ?Ä? skorupÄ? gliniano-papierowÄ? (odejdzie razem z ??uskami). Je??Ä? z ziemniakami r??wnie?? upieczonymi w ognisku.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design