Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Ryba gotowana po wdzydzku

Ok.1 kg du??ej ryby (sieja, szczupak, sandacz)
1 kg ziemniak??w
50 dag cebuli
pieprz
s??l
RybÄ? sprawiÄ? i podzieliÄ? na 4 du??e dzwonka. Ziemniaki i cebule obraÄ? i pokrajaÄ? w talarki. Wszystkie sk??adniki zalaÄ? gorÄ?cÄ? wodÄ? tak aby by??y dobrze przykryte. GotowaÄ? 25 min. Wy??o??yÄ? na p????misek lub od razu na talerze.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design