Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Tort ze sk??adnikami rybnymi

Bochenek chleba pytlowego
Porcja pasty z pasztetu rybnego
porcja pasty z ryby wÄ?dzonej z bryndzÄ?
porcja pasty ostrej z sera
jajo
pomidor
??y??ka posiekanego szczypiorku
2 listki sa??aty
PrzygotowaÄ? 3 plastry chleba w spos??b podany w przepisie Tort ze sk??adnikami miÄ?snymi, posmarowaÄ? je pastami (wierzchniÄ? warstwÄ? posmarowaÄ? ostrÄ? pastÄ? z sera). Ugotowane na twardo jajo pokrajaÄ? w plasterki, kt??re podzieliÄ? na p???? i przybraÄ? nimi wierzch tortu wzd??u?? obwodu przy samej krawÄ?dzi. Pomidor pokrajaÄ? w plasterki i podzieliÄ? je na p????. Listki sa??aty zwinÄ?Ä? ciasno w rulon i pokrajaÄ? go w poprzek na bardzo cienkie, d??ugie pasemka. ?šrodek tortu przybraÄ? pasemkami sa??aty i czÄ?stkami pomidora, uk??adajÄ?c je w symetryczny dese??. Boki tortu opr??szyÄ? szczypiorkiem i przygotowaÄ? do podania jak tort poprzednio opisany.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design