Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Oko?? ??atwo przyrzÄ?dzany

Kuchnia wÄ?gierska
4 okonie
olej
s??l
cytryna
tarta
bu??ka
Ryby oczy??ciÄ? (wnÄ?trzno??ci i skrzela usunÄ?Ä?), dobrze umyÄ?, osuszyÄ? i kilka razy naciÄ?Ä? brzegi ostrym no??em, posoliÄ?, obtoczyÄ? w tartej bu??ce i sma??yÄ? na rozgrzanym oleju tak d??ugo, a?? bÄ?dÄ? chrupiÄ?ce. PodawaÄ? z plasterkami cytryny.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design