Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Sum z pomidorami

Kuchnia wÄ?gierska
8 filet??w z suma
pieprz
szczypta majeranku
80 g mas??a
1 pÄ?czek zielonej pietruszki
1 cebula 2 fili??anki bia??ego wina
750 g pomidor??w
olej
Filety z suma umyÄ?, posoliÄ? i w??o??yÄ? do brytfanki, oblaÄ? je roztopionym mas??em, opr??szyÄ? pieprzem i posypaÄ? pokrajanÄ? cebulÄ?, posiekanÄ? zielonÄ? pietruszkÄ? i majerankiem. DolaÄ? wina i ob??o??yÄ? rybÄ? pomidorami pokrojonymi w plastry. PrzykryÄ? filety foliÄ? aluminiowÄ? i dusiÄ? je w piekarniku do miÄ?kko??ci.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design