Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Kotlety z ryby

Kuchnia wÄ?gierska
750 g mro??onej ryby morskiej
s??l
1 bu??ka
szczypta pieprzu
mleko
tarta bu??ka
1 jajo
olej
NamoczonÄ? w mleku bu??kÄ? dobrze wycisnÄ?Ä? i razem z rybÄ? zemleÄ? w maszynce do miÄ?sa. DodaÄ? jajo, s??l i pieprz i dok??adnie wyrobiÄ?. FormowaÄ? placuszki, obtoczyÄ? w tartej bu??ce i sma??yÄ? na gorÄ?cym oleju.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design