Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Karp w groszku 15 min

Kuchnia z szybkowaru
1 karp (1 kg),
3 ??y??ki oleju (np. sojowego),
6 ma??ych cebul,
1 zÄ?bek czosnku,
4 szklanki zielonego groszku (1 kg w strÄ?kach);
s??l i pieprz do smaku,
mo??na dodaÄ? trochÄ? przyprawy "Jarzynka"
RozgrzaÄ? w szybkowarze t??uszcz, w??o??yÄ? do niego oczyszczone cebulki i rybÄ? i obrumieniÄ? z obu stron. WrzuciÄ? czosnek, posypaÄ? rybÄ? przyprawÄ?, dooko??a niej u??o??yÄ? groszek. PosoliÄ? i popieprzyÄ?. ZamknÄ?Ä? szybkowar i ogrzewaÄ? 12 minut od momentu przekroczenia progu ci??nienia wewnÄ?trznego.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design