Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Sa??atka z pstrÄ?g??w i szparag??w

50 dag sprawionych pstrÄ?g??w
30 dag (pÄ?czek) szparag??w
p???? szklanki majonezu
2 ??y??ki koniaku
1 cebula
2-3 ??y??ki groszku konserwowego
??y??eczka octu (10%)
s??l
pieprz
PstrÄ?gi ugotowaÄ? w lekko osolonej wodzie, odsÄ?czyÄ?, pokrajaÄ? na drobne kwadraciki, skropiÄ? koniakiem. Majonez przyprawiÄ? octem, pieprzem i solÄ?. Ugotowane szparagi pokrajaÄ? na kawa??ki o grubo??ci 2-3 cm, cebulÄ? drobno posiekaÄ?. Wszystkie sk??adniki wymieszaÄ?, dodaÄ? konserwowy groszek i polaÄ? majonezem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design