Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Edenburska sa??ata g??owiasta

Kuchnia wÄ?gierska
2 g????wki sa??aty
s??l
2 jaja ugotowane na twardo
szczypta pieprzu
2 ??????tka
ocet
1 ??y??eczka ostrej musztardy
olej
Li??cie sa??aty oddzieliÄ?, umyÄ? i odsÄ?czyÄ?. Jaja ugotowane na twardo przetrzeÄ? przez sito, wymieszaÄ? z ??????tkami, musztardÄ?, solÄ?, pieprzem i fili??ankÄ? wody z octem. MieszankÄ? tÄ? polaÄ? li??cie sa??aty i dodaÄ? oleju do smaku.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design