Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Sa??atka szegedy??ska

Kuchnia wÄ?gierska
2 og??rki kiszone
2 jaja ugotowane na twardo
250 g ziemniak??w
s??l
1 ??wie??a papryka
ocet
2 pomidory
olej
30 g sa??aty-roszponki
Ziemniaki w ??upinkach ugotowaÄ? w osolonej wodzie, obraÄ?, odczekaÄ?, a?? wystygnÄ?, i pokroiÄ? w plasterki. W plasterki pokroiÄ? tak??e og??rki, ugotowane na twardo jaja, paprykÄ? i pomidory. Wszystko w??o??yÄ? do salaterki, posoliÄ?, polaÄ? obficie olejem, skropiÄ? octem i zmieszaÄ? z umytymi li??Ä?mi roszponki.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design