Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Sa??atka francuska

50 dag warzyw mieszanych (marchew, seler, pietruszka, zielony groszek, pory),
jab??ka,
og??rek kwaszony,
15 dag ziemniak??w,
p???? szklanki majonezu,
p???? cytryny,
jajo,
cukier,
s??l,
musztarda,
pieprz
Warzywa i ziemniaki umyÄ? i ugotowaÄ? w sk??rce do miÄ?kko??ci. OstudziÄ?, obraÄ? i pokrajaÄ? w drobnÄ? kostkÄ?. DodaÄ? r??wnie?? pokrojone jab??ka i kwaszone og??rki. Ca??o??Ä? wymieszaÄ? z czÄ???ciÄ? majonezu, dodajÄ?c ugotowane i posiekane jaja, wcisnÄ?Ä? sok z cytryny i przyprawiÄ? do smaku. Sa??atkÄ? u??o??yÄ? na salaterce, wyg??adziÄ? powierzchniÄ? polaÄ? majonezem i przybraÄ? ugotowanymi jarzynami.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design