Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Sos koperkowy

1,5 ??y??ki mas??a (margaryny)
2 ??y??ki mÄ?ki
szklanka roso??u (wywaru z warzyw)
p???? szklanki ??mietany
3 ??y??ki posiekanego koperku
s??l
T??uszcz stopiÄ?, dodaÄ? mÄ?kÄ?, zasma??yÄ? nie rumieniÄ?c, rozprowadziÄ? zimnym roso??em lub wywarem, zagotowaÄ? mieszajÄ?c, posoliÄ?. DodaÄ? koperek i ??mietanÄ?, podgrzaÄ? nie gotujÄ?c. Z podanej ilo??ci sk??adnik??w otrzymuje siÄ? ok. 1,5 szklanki sosu.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design