Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOS BALATO??SKI

Szklanka majonezu,
1/3 szklanki bitej ??mietanki,
??y??ka zielonego groszku,
kieliszek wina Balaton,
2 ??y??ki musztardy,
1,5 ??y??ki cukru,
p???? cytryny,
s??l do smaku
Do majonezu dodaÄ? ubitÄ? ??mietanÄ?, ugotowany zielony groszek, wino i musztardÄ?. Dok??adnie wymieszaÄ?. Sos przyprawiÄ? do smaku cukrem, solÄ? i sakiem z cytryny. PodawaÄ? do jaj, ryb, drobiu itp.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design