Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Legumina z jab??ek 10 min

Kuchnia z szybkowaru
4-8 jab??ek (zale??nie od wielko??ci)
1 kieliszek rumu
1 ??y??ka cukru
gotowana sk??rka pomara??czowa
Jab??ka umyÄ?, wydrÄ???yÄ? z nich gniazda nasienne, do ka??dego w??o??yÄ? trochÄ? cukru, wlaÄ? rumu, posypaÄ? posiekanÄ? sk??rkÄ? pomara??czowÄ?. U??o??yÄ? jab??ka w perforowanej wk??adce, wstawiÄ? jÄ? do szybkowaru, do kt??rego wlaÄ? 1 szklankÄ? wody. ZamknÄ?Ä? szybkowar i ogrzewaÄ? 10 minut od momentu przekroczenia progu ci??nienia wewnÄ?trznego.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design