Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOS TATARSKI

Szklanka majonezu,
7 dag grzyb??w marynowanych,
korniszon (og??rek kwaszony),
1/3 szklanki ??mietany,
p???? ??y??ki musztardy,
szczypiorek,
cukier,
s??l,
pieprz
Do majonezu dodaÄ? drobno posiekane marynaty, og??rek kwaszony lub korniszon oraz ??mietanÄ? i przyprawy. Sos powinien byÄ? do??Ä? ostry. PodawaÄ? do jaj ugotowanych na twardo, zimnych miÄ?s itp.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design