Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOS PUMILA

20 dag jab??ek winnych,
??redni korze?? chrzanu,
??y??ka oliwy z oliwek,
cukier,
p???? cytryny,
kieliszek bia??ego wina,
ewentualnie sk??rka z pomara??czy,
s??l,
migda??y
Jab??ka oraz chrzan obraÄ? i zetrzeÄ? no tarce. WymieszaÄ?, dodaÄ? pozosta??e sk??adniki. Do sosu mo??na dodaÄ? trochÄ? sma??onej sk??rki pomara??czowe) lub poszatkowanych s??odkich migda????w. Sos ten najlepiej nadaje siÄ? do pieczonego drobiu.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design