Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOS KABULSKI

2 cebule,
2,5 ??y??ki oliwy z oliwek,
15 dag koncentratu pomidorowego,
szklanka wywaru z w??oszczyzny,
2 ??y??ki musztardy,
przyprawa do zup,
cukier,
zÄ?bek czosnku,
pieprz,
ziele angielskie,
papryka sproszkowana,
s??l
CebulÄ? pokrajaÄ? w paski, podlaÄ? oliwÄ? i udusiÄ? do miÄ?kko??ci. DodaÄ? koncentrat pomidorowy oraz roztarte przyprawy. RozprowadziÄ? wywarem, zagotowaÄ?, a nastÄ?pnie przetrzeÄ? przez sito. Sos powinien byÄ? bardzo gÄ?sty.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design