Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Legumina z kaszy gryczanej 15 min

Kuchnia z szybkowaru
1 szklanka kaszy gryczanej (bia??ej)
2 szklanki ??mietany
niepe??na szklanka cukru (20 dag)
1 kieliszek araku
3 dag mas??a
1 ??y??ka bu??ki tartej
otarta sk??rka z 1 cytryny
Nie perforowanÄ? wk??adkÄ? lub formÄ? budyniowÄ? wysmarowaÄ? mas??em i wysypaÄ? tartÄ? bu??kÄ?. Kwa??nÄ? dobrÄ? ??mietanÄ? wymieszaÄ? z pozosta??ymi sk??adnikami, w??o??yÄ? do wk??adki, przykryÄ?. WstawiÄ? wk??adkÄ? do szybkowaru, szybkowar zamknÄ?Ä? i ogrzewaÄ? 15 minut od momentu przekroczenia progu ci??nienia wewnÄ?trznego. PodawaÄ? polanÄ? konfiturÄ? lub sokiem owocowym.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design